Як відомо, знаменита українська та російська водночас співачка Лоліта Мілявська активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує фанатів різноманітними фотографіями та відеороликами. Так, перед новорічними святами, зірка показала прихильникам досить відвертий "сюрприз".

Цього разу Лоліта опублікувала відео, на якому вона лише в спідній білизні позує перед дзеркалом, яке вона й знімає на власний телефон.

"Що новенького? Та нічого, ніби день сурка", - каже знаменитість у відео.

Зауважимо, що в фанатам таке відео дуже сподобалось, адже на відеоролику вже не менше півмільйона переглядів та сотні коментарів, де прихильники вихваляють свою знаменитість.

"Як же я люблю тебе Лола! Шкода, що ти не мужик)", "Як бездарні співачки, Лоліта, люблять з вами, порівнюватися. А вам удачі та берегтися від холодів, все буде добре", "Ми з чоловіком сьогодні довго не могли зрозуміти, чи це Ви. Чоловік був в шоці від Ваших ніг, фігури, особи. Ви просто мега красуня", - пишуть в коментарях під дописом.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, відомі актори та співаки знялися у ролику на підтримку української мови.

Як повідомляв Знай. ua, українські зірки покажуть "Імпульс Різдва" заради хворих дітей у Києві.

Також Знай. ua писав, що Тіна Кароль представила кліп "Іди на життя", краса і мотивація в одному флаконі.