Тіна Кароль - відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни". Вона має величезну базу прихильників та свою фан сторінку в Instagram. Саме там днями опублікували відверте відео зірки з музичних гастролей.

На відео зірка у спідній білизні співає та позує на для своїх шанувальників на одному з своїх концертів у всеукраїнському турі, який вона влаштувала у 2020 році:

Фанати в захваті. Вони з радістю сприйняли не лише появі жінки у такому екстравагантному вбранні, але почали писати у коментарях про свою любов до неї та бажання потрапити, хоч на один з концертів у турі.

Словом тур проходить по українських містах, як великих так і менших, квитки ще досі можна замовити на останні з них, щоб потішити себе голосом улюбленої співачки та насолодитися сповна живим виконанням улюблених пісень.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.


Як повідомляв портал "Знай.ua", знаменитість похвалилася дуже ніжним несподіваним образом


Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль зробила відверте зізнання стосовно того, чому її коханий Євген Огір покинув роботу на М1.