Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже ніжним несподіваним образом, позуючи в затишному в'язаному светрі-оверсайз білого кольору, який грайливо спустила з лівого плеча. Так, артистка доповнила вбрання нюдовим макіяжем з губною помадою ніжно-рожевого кольору і злегка розпатланою зачіскою.

"#tinakarol #тинакароль ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз, засипаючи красуню компліментами: "Обожнюю такі фото 😍 така затишна, домашня чи що 😂💓", "Чудесна🌸🌸🌸", "Ніжність метелика 😍", "Яка шикарна!🖤🖤🖤🖤🔝🔝🔝", "Мяу❤️", "яка ти тут домашня😍💘", "який носик🥺😍😍", "Шалено красива 😍💖", "Богиня 😻🔥", "Яка ніжна🌸", "Пусічка лапочка😍😍😍", "Пупсик💗", "яке кошеняяя😻😻😻".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.