Відомий співак Дан Балан замилувався українською співачкою Тіною Кароль під час третього ефіру проекту "Голос країни-10". Діалог між парою викликав неймовірне захоплення українців. Адже тепер їх не уявляють окремо.

Так, перед виступом учасника Євгена Анішко між артистами стався несподіваний діалог.

Дан Балан і Тіна Кароль, кадр із Голос країни-10

Зокрема, Тіна питає Дана: "Що?"

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Милуюся тобою, а що не можна?", – відповідає їй Балан.

На що Кароль відзначає: "Я бачу, що в очах бігають зовсім інші думки..."

"Повір, вони прекрасні. Можна я трохи полюбуюся тобою ще?", – зворушливо цікавиться у артистки Дан.

Дан Балан і Тіна Кароль, кадр із Голос країни-10

Роман між виконавцями Тіною Кароль і Даном Баланом є найбільш обговорюваною темою шоу-бізнесу. Зоряна пара неодноразово залишала натяки на те, що між ними є щось більше, ніж просто робота. В душі кожен шанувальник сподівається, що Кароль і Балан будуть разом.

Нагадаємо, Дан Балан на "Голос країни 10" знову змусив Тіну Кароль ревнувати: "Як дружина вже".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль порадувала своїх шанувальників новим ніжним чорно-білим фото від відомого фотографа - Ані Гончарової.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль похвалилася дуже ніжним несподіваним чином з архівної фотосесії, позуючи серед безлічі екзотичних метеликів.