Популярний український артист Віталій Козловський, який останнім часом багато подорожує, часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. В цей раз виконавець похвалився фанатам, що побував в незвичайному місці. Так, геолокація до нового фото Віталіка у соцмережі свідчить про те, що він був у Каппадокії – це історичний регіон і держава на північному сході Малої Азії, але входить в територію Туреччини.

Як видно, Козловський зображений на тлі красивих засніжених пагорбів, які простягнулися на велику територію до самого горизонту. На прогулянку артист вийшов у теплому одязі – на ньому чорні штани й зелений светр, поверх якого він накинув темно-синю косуху з хутром. На руках Віталіка шкіряні рукавички, а на голові чорна шапка, він дивиться в камеру і променисто посміхається. У підписі до фото співак написав: "Ваше щастя не повинно залежати від інших людей. Воно завжди – У ВАС. Чи не так?". Шанувальники в захваті від нового фото Віталіка, його засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.