Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове селфі, повернувшись зі спекотної Мексики в Київ. Так, артистка позувала в чорному пуховику і "дірявій" толстовці-оверсайз бежевого кольору, доповнивши образ виразним макіяжем з акцентом на очах, зробивши їх візуально більше за допомогою темних тіней.

"Починай ранок з посмішки - і твій день стане неймовірно щасливим! 😍💋", - поділилася порадою Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Ууууух... очі які !!!! Супер ❤️❤️❤️", "Добрий ранок Настуся! Красоточка чорноока.І талановита співачка.Будь завжди щасливою!💖💖💖😍😘😘🌞☕🍰🌹🌹🌹🌹🌹", "Посмішка яка😍😍😍😍💋", "Крутий мейк💚", "ВАВ!!! Дуже красива❤️❤️❤️!!!", "Красуня❤️❤️❤️", "Капець, красуня❤️❤️👍", "Красива посмішка🔥".

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.