Відомо, що в суботу, 8 лютого, в Україні відбудеться перший півфінал Національного відбору на Євробачення-2020.

Так, у вівторок, 4 лютого, співак KHAYAT оприлюднив свій новий трек під назвою Call for love. Ця англомовна пісня повністю відтворювала авторський стиль артиста та допомогла йому відкрити незвичайну манеру співу. До того ж, в Call for love Андрій Хаят вміло поєднав східні національні мотиви і танцювальні ритми.

KHAYAT презентував новий трек

"Для написання цієї пісні мені довелося зламати безліч бар'єрів у собі і я відчуваю, що вона дійсно особлива", – сказав виконавець.

Також співак зізнався, що цей трек розповідає як про кохання, так і про його пошук. KHAYAT впевнений, що багато людей бояться відкривати своє серце іншим, тому його композиція може стати поштовхом для цього.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Call for love – сміливий заклик до любові! Це нагадування, що любов є тією рушійною силою, яка робить наше життя яскравим і повноцінним, але не кожен готовий свідомо впустити його в своє серце. Іноді людині потрібен певний поштовх, щоб побачити, що життя складається не тільки з рутинного буття, стресу і нав'язаних стандартів соціуму. Call for love і є тим самим поштовхом!" – пояснив артист.

Слід зазначити, що співак виступить у другому півфіналі Нацвідбору, який відбудеться в суботу, 15 лютого.

Нагадаємо, що відома українська співачка Катя Чілі презентувала початок своєї конкурсної пісні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська співачка Maruv виставила серію горяченьких кадрів, позуючи на райському Балі, куди вирушила на канікули з чоловіком Олександром.

Також "Знай.ua" писав, що український співак Melovin порадував фоловерів новим фото, на якому він зображений в компанії розкішної брюнетки Маші Єфросинины.