Стало відомо, що відразу три конкурсні пісні Національного відбору на Євробачення-2020 увійшли в ТОП Хіти України престижного рейтингу Apple Music Поп.

David Axelrod

Так, пісня під назвою Horizon (David Axelrod) посіла друге місце в списку найпопулярніших хітів України. На третьому місці сидить пісня під назвою "Who We Are?" співачки GARNA, а вже четверте місце займає конкурсна пісня Олександра Порядинського під назвою Savior. Вже в суботу, 15 лютого, всі три конкурсанти виступлять у другому півфіналі Національного відбору на Євробачення-2020.

GARNA

Олександр Порядинський

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Топ Apple Music

Слід зазначити, що прямі ефіри Національного відбору на Євробачення-2020 пройдуть 8, 15 (півфінали) та 22 лютого (фінал) одночасно на телеканалі СТБ і Громадського мовника UA: ПЕРШИЙ.

Ведучий прямих ефірів – Сергій Притула. Члени журі: Андрій Данилко, Тіна Кароль і Віталій Дроздов.

Нагадаємо, що Melovin порадував фоловерів новим фото, на якому він зображений в компанії розкішної брюнетки Маші Єфросинины.

Як повідомляв портал "Знай.ua", співак KHAYAT оприлюднив свій новий трек під назвою Call for love. Ця англомовна пісня повністю відтворювала авторський стиль артиста і допомогла йому відкрити незвичайну манеру співу.

Також "Знай.ua" писав, що Maruv виставила серію горяченьких кадрів, позуючи на райському Балі, куди вирушила на канікули з чоловіком Олександром.