Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка працює на Новому каналі і вже стала його обличчям, часто радує публіку кумедними фото і відео у своєму Instagram. У зірки відмінне почуття гумору, і це добре видно по її постах в соцмережі. Так, в цей раз Леся вирішила оригінально оголосити конкурс, в якому розігруються квитки в знаменитий цирк Cirque Du Soleil.

Нікітюк виклала забавне "холодне" відео-гіфку, на якому приміряла одну з масок Instagram. Вона з'явилася перед камерою з розпущеним волоссям, а на її віях щільний шар інею, при цьому Леся дихає в камеру морозним повітрям. У підписі до фото зірка розповідає умови конкурсу, а також закликає фоловерів в ньому брати участь. Звичайно, що така публікація Нікітюк не залишилася без уваги шанувальників, користувачі засипають красуню компліментами і обіцяють спробувати свою удачу в конкурсі.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.