Популярна українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно відпочивала і працювала в Мексиці, поділилася, що скоро вийде її новий влог про пригоди там. Виявилося, що зірка не тільки відпочивала з чоловіком на мексиканських пляжах, але і попрацювала – вона поїхала в Мексику презентувати свій новий хіт, роздавала інтерв'ю місцевим телевізійникам і прославляла Україну за кордоном.

Каменських опублікувала в Instagram невелику нарізку відео, на якому можна побачити її пригоди. Виявилося, що співачка привезла в Мексику українську сопілку, і вчила грати на ній своїх нових друзів. "Знайомити латиноамериканців і весь світ з нашою країною і її неймовірно багатою культурою неймовірно приємно. До речі, оволодіти мелодійним інструментом виявилося для мексиканських ведучих і друзів є ще тим викликом", - каже Настя. Шанувальники тепер з нетерпінням чекають нового влогу від зірки.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.