У понеділок, 3 лютого співачка Віра Брежнєва відзначила своє 38-річчя.

У день народження Брежнєвої на сторінці її чоловіка, музичного продюсера Костянтина Меладзе з'явилося романтичне фото, на якому пара щасливо посміхається, тримаючись за руки.

У підписі до знімка Меладзе привітав дружину з днем ​​народження. Однак, зробив це від імені команди Meladze Music.

"Сьогодні свій день народження відзначає наша Віра! Віра Брежнєва - співачка, актриса, ведуча, посол доброї волі ООН, амбасадор багатьох світових брендів, а з недавніх пір засновниця власного косметичного бренду VERA! Бажаємо успіхів і процвітання у всіх починаннях, бути такою ж життєрадісною і щасливою! Завжди залишатися яскравою, красивою і сонячної! З днем ​​народження, Віра! З любов'ю, сім'я Meladze Music", - повідомляється в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Останнім часом гуляють чутки про те, що Віра Брежнєва залишила свого чоловіка Костянтина Меладзе через те, що той почав зраджувати їй з молодою солісткою "ВІА Гра" Ерікою Герцерг.

Поздоровлення композитора від імені "сім'ї Meladze Music" і романтичне фото спантеличили шанувальників: вони ніяк не можуть зрозуміти, чи залишилося все між парою як і раніше, чи Віра та Константин все-таки розійшлися.

Тим часом сама Брежнєва поділилася на своїй сторінці в Instagram знімками, зробленими на відпочинку в Італії.

Зокрема, співачка показала фото з гори Досс-де-Сабіон, висотою в 2100 м, розташованою в Пінцоло на північному сході Італії. У підписі до знімків Брежнєва подякувала всім за привітання з днем ​​народження:

"Навіть на вершині гори мене вчора застала ваша любов! І вона така взаємна. Відправила у Всесвіт!) Нехай всі ваші побажання збудуться, а добрі і теплі слова повернуться до вас багато разів! Дякую за вашу енергію", - написала зірка.