Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно танцюрист відправився з сім'єю на відпочинок, і тепер часто викладає яскраві знімки своїх пригод. Нещодавно шоумен похвалився, що покатав дружину Ліліану на червоному Феррарі, а тепер ось зводив у туристичну Мекку – Діснейленд.

Парочка відображена, мабуть, на виході з парку, кругом ходять багато людей. Однак, подружжя настільки під враженням від відпочинку в Діснейленді, що не звертають уваги ні на що. У підписі до фото Влад Яма написав: "Це був неймовірний, а завдяки STAR WARS і цілком космічний день!.. Справді ніби побували на іншій планеті. Ноги гудуть, а на серці радість! Ще б людей чуууть поменше. У підсумку так хотілося все обійти, що не встигали сфотографуватися".

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.