Лідер Rammstein Тіль Ліндеман відправляється в турне по Європі без своєї групи. Однак виступати він буде не один. У березні концерти пройдуть в Росії, Білорусі та Україні.

Квитки на концерти Тіля Ліндемана зі шведським колегою, солістом групи Hypocrisy Петером Тэгтгреном, з яким вони записали альбом, у Німеччині були розкуплені за лічені секунди. Концерти пройдуть не на стадіонах, де зазвичай виступає група Rammstein, фронтменом якої є Ліндеман, а в концертних залах.

Тілль Ліндеманн
Тілль Ліндеманн

Публіці пообіцяли більш камерну обстановку і "доступність" артистів. З Німеччини Ліндеман і Тегтгрен вирушать в Стокгольм, Гельсінкі, Прагу, Відень, Цюріх, Париж, Лондон, а в березні доберуться до Росії, Білорусі і України. Концерт в Санкт-Петербурзі відбудеться 2 березня, в Мінську - 4 березня, в Києві - 6-го, в Москві - 15-го.

Співпрацювати з лідером дез-метал-гурту Hypocrisy Петером Тэгтгреном Тіль Ліндеманн почав у 2015 році, коли музиканти випустили спільний студійний альбом "Skills in Pills". Ліндеман співав англійською мовою, оскільки музиканти хотіли уникнути порівняння з гуртом Rammstein, маючи на меті створити щось нове. Критики та фанати позитивно оцінили такий експеримент.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Ліндеман і Тегтгрен, фото: Instagram/till_lindemann_official
Ліндеман і Тегтгрен, фото: Instagram/till_lindemann_official

Минулого року було записано альбом "F&M", який критики назвали найбільш збалансованою роботою Ліндемана як співака. Тут є тонкі тексти про кохання і композиції на актуальні суспільні теми з притаманними співакові провокаціями. Альбом дуже швидко очолив німецький хіт-парад

Нагадаємо, "Історія кохання" Лободи і Ліндеманна: від першої зустрічі до вагітності, спільних кліпів і романтичних фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", Світлана Лобода прохопилася про зізнання в коханні, це не Ліндеманн

Також "Знай.ua" писав, що Лобода в сміливому бікіні перетворилася на довгоногу левицю і засумувала за Ліндеманном