Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове селфі в машині, повернувшись з жаркої Мексики в Київ. Так, артистка приміряла пухнастий затишний светр світло-сірого кольору, грайливо оголивши одне плече, доповнивши вбрання ніжний денним макіяжем і заінтригувавши шанувальників захоплюючими сюрпризами.

"Готую для вас стільки сюрпризів 🥰", - поділилася радістю Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Руками ? Судячи з того , що їх не видно)", "Красуня🔥", "Той момент коли відкрив холодильник і дивишся на відбивнушку після 21.00)))))", "Така ніжна😍😍😍😍💕❤️", "Дивишся на Вас і очі радіють, удачі Вам)", "Навіщо!! Ви самі для нас великий сюрприз!!!", "Красуня💘😻", "Ви така гарна!!! От чесно для мене втілення таланту, краси, жіночності 💕💕💕нереальна!!!!".

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.