Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр зі старшою 14-річною донькою Машею, яка є блогером і вже наступає на п'яти зірковій мамі. Так, артистка похвалилася успіхами юної красуні, яка стала амбасадором Вищої Школи Media & Production 1+1 media і буде проводити курс для підлітків.

"Друзі! ❤️ Моя Маша @mashapolyakova стала амбасадором Вищої Школи Media & Production 1+1 media, новий курс якої стартує вже з 15 лютого. Це унікальна можливість для ваших дітей (у віці від 8 до 15 років), навчальна програма буде містити 6 модулів по окремим напрямкам: журналіст, оператор, ведучий, режисер, влогер, репортер.", - поділилася інформацією Полякова. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи красунь компліментами і бажаючи Маші успіхів у коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.