Популярна українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно була суддею талант-шоу "Х-Фактор", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. 17 січня зоряна суперблондинка відзначала 36-й день народження, і святкувати його вона вирушила в далеку жарку Мексику. Звичайно ж Оля не залишила це в таємниці, і почала викладати гарні світлі фото.

У свій день народження Полякова виклала спекотний кадр, на якому позує стоячи на колінах на білому пісочку, який покриває прозора чиста вода. При цьому на ній спокусливе коротке світле плаття з флористичним візерунком, яке тільки підкреслило ідеальну фігуру і пишний бюст зірки. У підписі до фото Оля написала: "Політ нормальний! Мій день народження, вперше розтягнувся на 31 одну годину. У Мексиці перша година дня. Нехай так і життя! Що б все встигнути!". Шанувальники в захваті від фото Полякової, користувачі активно засипають її компліментами і привітаннями в коментарях до фото.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.