Український музикант, учасник групи “Антитіла” Тарас Тополя став хрещеним Злати, новонародженої доньки співачки Наталки Карпи та її чоловіка, ветерана АТО Євгена Терехова.

Про це розказала телеведуча Соломія Вітвіцька на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook і каналі в месенджері Telegram.

“Мені здається Злата просто татова копія👌 Під час самого таїнства Хрещення крихітка була дуже чемною, лише кілька разів дала можливість нам почути її дзвінкий голосочок❤️ тож, може піде по стопами мами та хрещеного Тараса Тополі🤘“, - коментує деталі церемонії її гостя на своєму Telegram-каналі.

Хрестини доньки Наталки Карпи

Таїнство, в якому Тополя став хрещеним татом, відбулося в Патріаршому соборі Української Греко-Католицької Церкви.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“А ще хрестили донечку саме у Патріаршому соборі Воскресіння Хрестового, оскільки в цьому храмі Наталка так натхненно і просила у Бога донечку”, - пояснює вибір храму Вітвіцька.

Хрестив дитину Патріарх УГКЦ Святослав (Шевчук), а серед гостей церемонії можна побачити телеведучу Катерину Осадчу.

Карпа і Вітвіцька - близькі подруги, і особливо їх поєднала донька співачка Злата. Телеведуча регулярно навідується до молодої мами та висвітлює всі важливі події оновленого сімейного життя Карпи.

Нагадаємо, раніше Тарас Тополя розповів, в яких муках зірки виховують дітей: "Ось так і намагаємося..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталка Карпа народила від героя АТО: новоспечений батько показав радісні кадри.

Також "Знай.ua" писав, що соліст "Антитіл" Тарас Тополя видав "секрет вічного вогню" у стосунках: дружині подобається.