16 та 17 листопада гурт “Антитіла” відіграли два аншлагові концерти у київському Палаці спорту в рамках стадіонного туру Hello. Тарас Тополя та його команда заспівали свої найвідоміші пісні разом з багатотисячною аудиторією. Це були два дні справжнього свята української музики. Найголовніше, що “Антитіла” заявили про продовження свого туру - з 14 лютого 2020 року гурт проїде близько 45 міст: від театрів до стадіонів, від районних містечок до міст-мільйонників. Концерти заплановані не тільки в Україні, але і в Польщі та Чехії.

Тарас Тополя та гурт "Антитіла"
Тарас Тополя та гурт "Антитіла"

В перший день концерту на сцену спочатку вийшли спеціальні гості з Польщі - рокери Chemia. Саме гітарист цього гурту, Войцех Бальчун, з 2016 по 2017 рік був головою правління “Укрзалізниці”.

Прес-конференція перед початком концерту - Chemia зліва

Після потужного драйвового виступу Chemia заряджати шаленою енергією Палац спорту вийшли “Антитіла”.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Виступ рок-гурту Chemia

Одну з найвідоміших пісень гурту - TDME - Тарас Тополя заспівав разом з дитячим хором. Він розповів, що в дитинстві співав в цьому церковному хорі та об’їздив з ним півсвіту. Тому в цей важливий для нього день він запропонував малечі вийти разом з ним на сцену. А нову пісню “Буде син” гурт співав під тисячі вогників, що запалали в руках глядачів.

Антитіла, концерт у Палаці спорту 16.11.2019
Антитіла, концерт у Палаці спорту 16.11.2019

Окремо варто відзначити сценічне обладнання на концерті, яке у 2018 році отримало найвищі світові нагороди на музичній виставці в США. Світло, спецефекти та надсучасний живий звук подарували незабутнє враження від сольника “Антитіл”.

Антитіла, концерт у Палаці спорту 16.11.2019
Антитіла, концерт у Палаці спорту 16.11.2019

На другому концерті гурту на розігрів вийшов улюбленець молоді - співак MELOVIN. До речі, саме він і розпочинав з “Антитілами” тур Hello у Львові. Ще один аншлаг та ще більше емоцій від найпатріотичнішого гурту, який завжди прославляє рідну країну та українську мову, підтримує захисників та доносить свою позицію до мільйонів слухачів по всьому світу.

"Ви - шалені, палені вогнями, одинаки, друзі, сім‘ї. Ви - любите, звучите, танцюєте у Палаці Спорту, вірите і завжди знаєте, що в кінці сценарію - happy end і трохи метафану”, - так подякували “Антитіла” своїм шанувальникам за шалену підтримку та віддачу.

Антитіла, концерт у Палаці спорту 16.11.2019
Антитіла, концерт у Палаці спорту 16.11.2019

Нагадаємо, раніше фронтмен гурту "Антитіла" поділився найбільшим щастям свого життя в новому відео.

Також відомий музикант та громадський діяч Тарас Тополя поділився думками в інтерв'ю Знай.ua про зміну влади в Україні, закінчення війни на Донбасі та замах на його життя.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що під час виступу Вєркі Сердючки на шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою" у однієї з фанаток почалися пологи.