У палаці "Україна" у Києві 13 листопада пройшло неймовірне шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою". Хедлайнером на заході виступила Вєрка Сердючка. Під час її пісні в однієї з фанаток почалися родові перейми.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов
Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Породіллю терміново доправили в пологовий будинок просто з концертного залу.

Між тим під час виступу Сердючка, яка давно не з'являлася в збірних концертах, представила нову пісню англійською "Make It Rain Champagne" (в перекладі - змусь шампанське фонтанувати дощем). Це була світова прем'єра нового хіта, записаного на студії в столиці Швеції Стокгольмі.

Андрій Данилко спеціально для виступу в Києві привіз свій всесвітньо відомий костюм із зіркою на голові, який зберігається в стокгольмському музеї Євробачення. Саме в ньому він виходив на сцену міжнародного пісенного конкурсу в 2007 році.

Трек ще не представлений офіційно, тому послухати його поки що можна тільки в аматорських відеозаписах з концерту.

Нагадаємо, раніше Осадча засвітила нескінченні ніжки на "Вечорі прем'єр": Кароль, Каменських, Полякова і Вєрка Сердючка порадували свіжими хітами.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.