Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила розкішну серію фото з власного шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою", позуючи в розкішній довгій сукні молочного кольору з глибоким розрізом на нозі і фетровому капелюшку, суцільно покритому стразами. Так, артистка зробила кілька спільних фото з подружками-співачками Олею Поляковою, Тіною Кароль та Настею Каменських, а також коханим чоловіком Юрієм Горбуновим.

"Відгримів наш «Вечір прем‘єр». Дякумо всім глядачам за аншлаг, оплески і теплу атмосферу в залі. Всім зіркам за прем єри, дуети, нові версії пісень і жартівливі реакції на наші провокації на сцені. Колегам і всій команді за злажену роботу, кожен на своєму місці зробив максимум і у нас все вийшло!!!!!!! Глядачі зможуть оцінити наші старання вже 25 грудня на каналі 1+1", - поділилася радістю Осадча. Фолловери не пройшли повз: "Катя !!!! Маніфік😘", "😍❤️красуня", "Вечір був неймовірний. 🔥🔥🔥🔥🔥👍👍👍👍👍😘😘😘. Ви подарували незабутні враження та гарний настрій.", "Ви чарівна пара", "А Вас Катерина, вже можна оцінити 👍👍👍", "Сердючка - то був взагалі вибух💥💥💥 дуже круто", "Одягніть Полякову, бо на вулиці зимно🌞".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.