Днями у Києві відбулося нагородження всеукраїнської премії Тато року, де відомий телеведучий Юрій Горбунов отримав нагороду "Тато-зірка".

Беззмінному ведучому шоу "Танці з зірками" вдалося обігнати Володимира Остапчука, Сергія Притула, Олега Скрипку і Олександра Педана, які боролися за це звання.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я тільки зараз зрозумів, що бути батьком приємно від і до. Приємно бути на пологах, тримати на руках, а потім і виховувати. Я сподіваюся, що у нас, крім нашого Івана ще з'являться діти", - поділився Горбунов.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, телеведучий подякував своїй дружині Каті Осадчій за підтримку.

"Татом бути не просто почесно, це дуже приємно. Тепер важко уявити себе в іншій місії і ролі. Бути батьком - це найголовніше, що є у житті. А все інше - це вже другорядні речі", - сказав зі сцени Горбунов.

Крім того, Юрій зізнався, що не проти стати багатодітним батьком: "Багатодітний тато - це непогано. Як Небеса розпорядяться, так і буде".

Нагадаємо, Катя Осадча показала, як "розважається", поки Горбунов у відрядженні.

Раніше Знай.uа повідомляв, вагітна Катя Осадча шокувала новим весільним фото.

Також Знай.uа писав, Осадча побешкетувала зі чоловіком на дитячому "Голосі", посоромилися б.