Популярний український телеведучий Юрій Горбунов активно веде свою сторінку в Instagram, куди частенько публікує знімки як з творчого, так і особистого життя. Він нерідко ділиться зі своїми підписчиками спільними фотографіями зі своєю дружиною з спільних подорожей. Останнім стало фото з Карпат, куди Юрій Горбунов та Катя Осадча вирушили відпочивати разом зі своїм сином.

На знімку, який телеведучий виклав на своїй сторінці в соцмережі, вони позують на тлі Карпатських гір. Пара виглядає просто, вони обнімаються і виглядають щасливими. На фото видно, що похмуре і затягнуте хмарами небо над знаменитостями з хвилини на хвилину вибухне зливою. Свою публікацію Горбунов підписав так: "Зараз в Карпатах піде дощ!!!". Фанати не пройшли повз і залишили під знімком безліч коментарів: "Ох там холодно, не заздрю))) Каті норм, має чемного чоловіка))", "Що варто розігнати хмари руками?!?!", "Головне, щоб не сніг", "Дощ висі прямо", "То вам ще пощастило, що не травневий сніг".

Коментарі

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча, дружина Юрія Горбунова, відвідала Вечір прем'єр, на якому продемонструвала округлі форми. Цим вона підтвердила чутки про те, що знаменита пара чекає появи на світ дитини. Сама ж ведуча чутки про свою вагітність не підтверджує, але при цьому і не спростовує.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Ольга Сумська шкодує про те, що раніше приділяла своїм дочкам мало часу, і тепер щосили намагається надолужити втрачене, про що свідчать знімки на її сторінці в соціальній мережі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Олена Кравець вже багато років працює над комедійними номерами в команді "кварталівців". І, незважаючи на свій щільний графік з постійними гастролями, концертами і участю в різних комедійних шоу, 42-річна актриса встигає приділяти увагу зовнішньому вигляду.

Також "Знай.uа" писав, що новина про весілля української співачки Насті Каменських і продюсера Потапа викликала величезний інтерес і бурхливе обговорення в мережі. А ЗМІ, посилаючись на анонімних інсайдерів, вже назвали дату весілля зіркової пари.