Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове фото з чергового виступу, повернувшись з жаркої Мексики в Київ. Так, артистка приміряла доволі пікантне вбрання: облягаюче боді з прозорими вставками і глибоким декольте, а також високі ботфорти на підборах, засвітивши шикарну фігуру, над якою наполегливо трудиться.

"Always dancing and singing!❤️( завжди співаю і танцюю)", - зазначила Каменських. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи красуню компліментами: "Яка гарна😻😻😻😻", "Модель ❤️❤️❤️", "Вогонь вогнище!😍🔥", "Як мінімум це сексуально", "Красуня!", "Вааав🔥🔥🔥", "Красуня, молодчинка . Старайся і ставай іще відомішою ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍", "@kamenskux гарний ракурс !👍👏🏻👏🏻👏🏻", "Красива❤️🔥", "Шикарна🖤❤️🖤❤️", "Як завжди неймовірна🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.