Співак і соліст групи Hi-Fi Мітя Фомін неприємно шокував своїх фанатів, опублікувавши у своєму Instagram занадто відверте фото. Знімок, на якому артист лише прикриває рукою свій статевий член спровокував жарку дискусію.

46-річний музикант поскаржився на свою не найкращу фізичну форму і розповів про те, що з моменту закінчення новорічних канікул не відвідував спортивний майданчик. Відсутність режиму призвело до того, що виконавець набрав зайву вагу, а його шкіра втратила колишню еластичність.

Гурт Hi-Fi, фото: Вікіпедія
Гурт Hi-Fi, фото: Вікіпедія

Фомін висловив збентеження своїм зовнішнім виглядом і заявив про пошук особистого тренера з фітнесу. Музикант повідомив, що "Поки як і раніше відкрита вакансія мого особистого тренера, тому хто готовий довести моє тіло до ладу до літа, а краще до весни, пишіть в директ, а краще одразу резюме".

Настільки відверте фото шокувало і користувачів мережі, і деяких колег Міті Фоміна по шоу-бізнесу. Російська співачка, фотомодель і колишня учасниця групи Hi-Fi Тетяна Терешина не змогла залишитися байдужою до фотокартці і заявила, що "Фомін — дуже гарний гад".

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Мітя Фомін, фото: Instagram.com/mf_agent/
Мітя Фомін, фото: Instagram.com/mf_agent/

Нагадаємо, раніше Осадчу і Горбунова засікли за романтикою на зйомках "Голос країни", закохані і щасливі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Горбунов не встояв перед півсотнею білявок і побіг до Нікітюк, як відреагувала Осадча

Також "Знай.ua" писав, що Горбунов пустився берега і осідлав Нікітюк, Осадчій краще цього не бачити — фото