Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила романтичний кадр з чоловіком Юрієм Горбуновим, з яким вони незмінно разом ведуть популярне шоу "Голос країни". Так, артисти дивилися один на одного закоханими очима, обнімаючись між зйомками ювілейного сезону.

"Happy two :) @goloskrainy_official", - лаконічно підписала зворушливий кадр Осадча. Фолловери залишилися в захваті: "Яка ж пара......🧡", "Таке фото🔥🔥🔥", "Красиві 🤗", "Красива пара!!!👍💖", "Щасливі❤️", "Яка ви особлива пара ❤️", "Такі класні😍😀😀", "Дуже красива пара! Нереально талановиті чоловік та жінка! Бажаю Вам усе життя дивитися один на одного такими закоханими очима!", "Ви неперевершені♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😘", "Ну в очах,така ЛЮБОВ!!!", "Ви така пара, просто 🔥🔥🔥🔥 це таке щастя в житті - зустріти свою людину😍😍😍".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.