Український телеведучий і шоумен Юрій Горбунов висловив подяку своїй дружині Каті Осадчій у свято 8 Березня. Передає Clutch.

У Міжнародний жіночий день багато чоловіків страются зробити своїй коханій особливий подарунок і продемонструвати свою любов. Так, Юрій Горбунов зізнався, за що вдячний своїй другій половинці, відомій журналістці Каті Осадчій.

Катя Осадча і Юрій Горбунов
Катя Осадча і Юрій Горбунов

"Катя найкраща в світі, і цим все сказано. Звичайно, я буду її вітати. У Каті є всі якості, які повинні бути у люблячої дружини і турботливої матері. Я дякую Каті за все! За те, що вона є, і за те, що подарувала мені такого чудового сина Івана", – сказав Горбунов.

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала милу фотографію із зірковим чоловіком і маленьким сином. Як виявилося, не просто так.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Катя Осадча, яка не часто поширюється про особисте життя, на цей раз вирішила показати найдорожчих чоловіків. І привід на це є. Справа в тому, що в цей день, два роки тому на світ з'явився маленький син Каті Осадчої та Юрія Горбунова, якого назвали Іваном. Зіркові батьки так і не показали громадськості обличчя дитини, хоча і публікували фото з малюком. Так і в цей раз, телеведуча опублікувала фото, на якому дитина позує спиною до камери.

Фотографія вийшла неймовірно зворушливою і світлою. На знімку, який Осадча опублікувала в мережі, вона позує в білій сорочці з чорною краваткою, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Юрій Горбунов теж зображений у білій сорочці, як і їх маля.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Нагадаємо, Катя Осадча підтримала Зеленского.

Раніше Знай.ua повідомляв, Осадча та Горбунов довели фанатів до сліз.

Також Знай.uа писав, Осадча похвалилася круглим животиком на відпочинку.