Відомий український телеведучий Юрій Горбунов поділився в Instagram знімком з сином. Передає Clutch.

Знаменита українська пара, Юрій Горбунов та Катя Осадча, виховує спільного сина Івана. Їхній первісток з'явився на світ у 2017 рік. Пара намагається не показувати обличчя 2-річного хлопчика, тому в соцмережах він з'являється виключно зі спини.

Днями в профілі Юрія був опублікований знімок з спільної прогулянки з малюком. На фото Горбунов і маленький Іван йдуть нога в ногу.

"Сину, тримай тата!" — дотепно підписав знімок телеведучий.

У коментарях шанувальники почали активно обговорювати нову публікацію Горбунова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Походон однаковий", "Та як же це круто дивитися. От я люблю, коли тато займається дітками, це насолода неймовірна", "Одягнулися пацани", "Вау, вау, які вже дорослі", "У малого куртяк — бомба, класнющий", "Маленький модник", "Фірмачі", "Класні пацани. Здоров'я і благополуччя вашій родині".

Раніше повідомлялося, зіркова пара українського шоу-бізу Катя Осадча та Юрій Горбунов насолоджуються спільним відпочинком і не перестають радувати фанатів романтичними фото.

Відразу після Нового року Катя Осадча та Юрій Горбунов вирушили на канікули на острові Маврикій. Телеведучі насолоджуються спільним відпочинком, постійно влаштовують романтичні вечори та затишні сімейні посиденьки.

У своєму Instagram Юрій Горбунов опублікував селфі з дружиною Катею Осадчою. Усміхнена і щаслива пара зворушила підписників до сліз.

Шанувальники засипали Горбунова і Осадчу компліментами і побажаннями. Українці в один голос відзначають, що їх союз був визначений долею і вони дуже підходять один одному.

Нагадаємо, Катя Осадча похвалилася округлим животиком на відпочинку.

Раніше Знай.uа повідомляв, Осадча та Горбунов розважилися прямо в гримерці.

Також Знай.ua писав, Катя Осадча ховає очі від сорому, і ось чому.