Український співак Макс Барських повернувся на сцену з презентацією масштабного кліпу "Лей, не шкодуй". Відповідне відео вже з'явилось на YouTube.

"Лей, не шкодуй" - це виклик буднях, маніфест проти чужих святенницьких засуджень. Адже всі ми унікальні, в кожному з нас таїться яскравий і неповторний світ. Не бійтеся його показувати і ніколи не забувайте, хто ви є, незважаючи на вік, походження, колір шкіри, сексуальну орієнтацію... І тоді будні перетворяться в п'ятницю, де кожен з вас - найяскравіша зірка", - прокоментував прем'єру музикант.

Для того, щоб створити святкову феєрію у нової відео роботи Макса, Алану Бадоєву знадобилося 40 осіб акторів, більше 50 костюмів, 200 квадратів декорації, піротехніка, акробатичні трюки, пневматичні руйнування, 40 годин зйомки і бюджет у 180 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Макс Барських розбурхав мережа, фанати викрили особисте життя співака.

Як повідомляв Знай. ua, Макс Барських заговорив про дітей.

Також Знай. ua писав, що Лобода і MARUV розважали Коломойського і Фукса на 60-річчі Ярославського.