Відома російська співачка з українським корінням в інтерв'ю програмі "Прямий ефір" поділилася сімейними проблемами. Вона зізналася, що не може налагодити відносини з дочкою після скандального інтерв'ю, в якому дівчина заявила, що мати душила її. "Я підходжу до неї і бачу чужу дівчинку. Це не та Таня, яку я обожнювала, яка була для мене музою, яку я берегла весь цей час", - говорить Успенська зі сльозами на очах.

Співачка каже, що намагалася не сховати від дочки її статки, а вберегти їх від негідників, які могли скористатися її положенням. Успенська також розповіла, що чоловік шантажував її, що не дасть дочці довідки про виїзд у Росію. Тому вона вирішила зберегти шлюб. Жінка скаржиться, що чоловік ніколи не допомагав їх дочці і не зробив нічого, щоб було видно, що він батько. "Я йому дала $1,5 млн, він їх вбив, купила йому квартиру", – розповіла співачка. Також вона заявила, що чоловік розбещував дочку грошима.

Любов Успенська з дочкою
Любов Успенська з дочкою, Мир 24

Успенська говорить, що її дочка Таня завжди жила в комфорті і ні в чому не потребувала, а потім раптом вирішила виїхати в США. Чоловік умовив зірку відпустити доньку, вони навіть дали їй грошей, батько підтримував переїзд дочки в Лос-Анджелес. Але там дівчина почала курити травку, що дуже засмутило співачку. А після поїздки в Перу вона взагалі приїхала неадекватна: кричала, волала, істерила", – розповіла Успенська.

Любов Успенська, фото: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
Любов Успенська, фото: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, скандальна Любов Успенська запалила на закритій вечірці в Харкові.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Успенська заговорила про весілля з Кіркоровим.

Також портал "Знай.ua" писав, що Успенська похвалилася фото з Лободою.