Відома українська супермодель Алла Костромічова, яка була тренером у проекті "Топ-модель по-українськи", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала незвичайне фото з подружками на вечірці.

Алла з'явилася на заході в довгій чорній сукні на бретельках цікавого фасону і фактури. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий вечірній макіяж. В одній руці вона тримає келих шампанського, а в другій у неї червоний клатч і телефон. Поряд з моделлю стоять її приятельки – вони теж у вишуканих вечірніх туалетах з макіяжем і зачісками. У підписі до фото Костромічова зазначила сторінки своїх подружок і подякувала за захід. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.