Популярна українська співачка і дружина Потапа Настя Каменських часто радує багатомільйонну армію прихильників в Instagram яскравими фото і відео з життя. Так, цього разу зірка полоскотала нерви фоловерів жарким фото з примірочної. Як виявилося, Настя вирушила на відпочинок та шопінг в Мексику, і вже похвалилася обновками.

Перед камерою Каменських з'явилася в примірювальній, вона знімає себе в дзеркало на телефон. На огляд публіки зірка з'явилася в одному тільки чорному комплекті білизни з кросівками на ногах. Її пишне кучеряве волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж, Настя стоїть в цікавій позі і млосно дивиться в камеру. У підписі до фото співачка написала: "Я трохи шаленію від покупок. А ви?". Шанувальники не залишили без уваги таку спекотну публікацію зірки і почали обговорювати нове фото Насті в коментарях.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.