Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна похвалилася у соцмережі Instagram яскравим відео з Парижа, в яке неможливо не закохатися. У ролику Машу можна побачити спочатку на набережній – вона стоїть біля парапету і ніби не може надихатися паризьким повітрям. Вона легко одягнена – у довге темне плаття з рукавами і в чорних чоботях. Її волосся зібране в акуратний хвіст, а на обличчі величезні темні окуляри. Трохи далі видно Ейфелеву вежу.

В якийсь момент телеведуча залишає парапет і йде в танок по зеленій траві, серед дерев, там же на набережній. Видно, що вона насолоджується тим, що робить, кружляє в танці і посміхається у всю. У підписі до відео Єфросиніна оголосила конкурс для фанатів, призом якого буде сувенір з Парижа. Вона докладно описала всі умови та подякувала шанувальникам за теплі слова, які часто від них отримує. Звичайно ж фоловери Марії не пройшли повз і почали активно виконувати умови конкурсу.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.