Популярна українська співачка Настя Каменських не перестає радувати своїх шанувальників незвичайними публікаціями у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня зачарувала публіку забавним відео, на якому спочатку танцює на пляжі, а потім різко виявляється на засніженій вулиці і падає сніг.

Так, на пляжі Настя з'явилася в сексуальному світлому купальнику-бікіні, який красиво підкреслив принади її фігури і рівний загар. Її волосся розпущене і розпатлане вітром, а на обличчі легкий макіяж. Каменських танцює, крутиться перед камерою і в якийсь момент бере жменьку піску і кидає в гору, а падає вниз вже сніг, і вона виявляється на засніженій галявині в теплому вбранні і падає в кучугуру снігу, весело регочучи. Шанувальники просто в захваті від нової публікації зірки, її засипають компліментами в коментарях до відео.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.