Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто радує багатомільйонну армію фанатів яскравими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно красуня вирушила в Лондон, де влаштувала фотосесію в мінісукня, в якій кудись ходила.

Як видно, спочатку Кім позує на диванчику біля вікна, вона і так і сяк крутиться перед камерою. На ній сексапільне темне плаття з мереживом, яке ледь прикриває пружну попу, а ще воно красиво підкреслює пишне декольте моделі. На ногах світської левиці оригінальні босоніжки з хитромудрою застібкою і на шпильках. Потім зірка зображена вже на вулиці, вона йде кудись разом з чоловіком репером Каньє Вестом. Волосся моделі розпущене і красиво завите, а на її обличчі яскравий макіяж.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.