Відома російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка отримала славу, виступаючи у складі гурту "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно красуня показала миле фото, на якому виглядає дуже молодо і свіжо, а ще тримає в руках розкішний букет рожевих троянд.

За букетом, який закриває майже все, трохи видно, що на Альбіні симпатична чорна сукня. Її волосся зібране в акуратну зачіску, у вухах оригінальні сережки, а на обличчі яскравий вечірній макіяж. У підписі до фото співачка написала: "Ще приємніше... коли без приводу! Чоловіки, всім жінкам пасують квіти". Шанувальники в захваті від нового образу красуні і її букета, співачку засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.