Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах і нагадувати про себе різними способами, які багатьом шанувальникам здаються дивними. Так, артист прийшов на проект "Голос країни 10", однак не змагатися, а себе показати і пожартувати над зірковими тренерами. Варто зазначити, що Володимир виконав хіт "Time to Say Goodbye" дуету Lucio Quarantotto & Francesco Sartori, але судді швидко впізнали його голос.

"Дивилися мій виступ на @goloskrainy_official?🔥🔥🔥Як вам?", - поцікавився Остапчук. Фолловери не пройшли повз: "Крутоо!!! Це було несподівано 🔥", "Це була бомбааа)))🔥🔥🔥А піджаркою-підняв настрій))Дякую!🙏🏼❤", "Я обираю тебе🔥👏🏻👏🏻👏🏻", "Шкода що не побачимо в сезоні🔥", "Oxxxymiron відпочиває", "Володимир, Ви🔥💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥", "Крутий 😉👍", "Так запалили, дуже сподобалось🔥", "володимир, Ви🔥💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.