Шоумен і телеведучий Володимир Остапчук показав кумедне фото, яке було пов'язане з новорічними святами. Відповідний пост він опублікував в Instagram.

"На фото зліва я 31 грудня, увечері, на фото праворуч - 6 січня. Якщо відчуваєш, що поправився за новорічні свята - став + і пиши скільки кг 😂", - написав Остапчук.

Він розмістив фотографію зі школи, де він був повніше і представив її як новорічну після свят.

Прихильники шоумена не пройшли повз публікації і помітили не тільки його схуднення зі школи, але і те, що його колір волосся відрізняється.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Капець, ну ти і жиробас в дитинстві був)))", "Ну тут явно видно , що в тебе інший колір волосся , чого відмовлятися постійно , що фарбуєшся 😏 такі люди дивні бувають", "Ой, яка бубочка", "Юний орел", " І в підсумку головний герой казки Колобок!!!", "Ну що сказати , олів'є омолоджує)", - пишуть коментатори.

Інші фолловери вирішили відповісти на питання телеведучого і навіть розповіли, що після свят почнуть здоровий спосіб життя.

" Не знаю точно скільки, але по відчуттям 5 😟", "Все .Після закінчення всіх свят - йду в спортзал і ЗБАЛАНСОВАНЕ ХАРЧУВАННЯ", "Ахахахаха а я качаю прес)) я не знаю, че всіх так тягне їсти", - пишуть фоловерів.

Нагадаємо, Володимир Остапчук після розлучення зізнався, що його дратує.

Як повідомляв Знай. ua, колишня Остапчука після "Танців з зірками" заговорила про численні зради.

Також Знай. ua писав, що Володимир Остапчук показав, як проводить час з донькою після розлучення з дружиною.