Відомий російський співак Філіп Кіркоров розповів про те, як побував на 92й церемонії вручення "Оскар-2020".

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Super.

Філіп Кіркоров і Бред Пітт на "Оскарі-2020", фото: Super.ru
Філіп Кіркоров і Бред Пітт на "Оскарі-2020", фото: Super.ru

"Не встигнувши залишити віп-афтепаті після "Оскара", де за образу елегантності Філіп Бедросович зробив 80 відсотків всіх гостей, він вже відповідав на питання Super. Тому що, звичайно, зранку, коли ми побачили шквал сторіс Кіркорова з театру "Долбі", ми відразу обірвали телефони з нагальним питанням "Ну і як там?". Власне, розповідаємо: Філіп прибув на "Оскар" з іменним запрошенням, щоб дістати яке необхідно мати зв'язки у ЛА серйозніше за тих, що є у Шуфутинського. Запрошення купити не можна, воно оформляється тільки Академією, а ось потрапити на інші заходи можна за 2000 доларів. Кіркоров з'явився серед зірок Голлівуду в костюмі Dolce&Gabbana, і, як він запевнив Super, вгадав всіх переможців.", - пишуть автори публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, найгірші образи "Оскара" - отвори для "вентиляції", рюші-гусениці і декольте з запасом.

Як повідомляв Знай.uа Кіану Рівз засвітився на "Оскарі" з коханою жінкою, фото.

Знай.uа писав, голі груди Блек Чайна, повернення Eminem і магія Йоханссон — найяскравіші сюрпризи "Оскар-2020", це потрібно бачити.