Одна з найпопулярніших українських співачок Jerry Heil написала пісню для проекту на Новому каналі "Від пацанки до панянки". Вона стала саундтреком нового сезону.

"Ми хотіли, щоб саундтрек для сезону написав дуже сучасний виконавець, адже наші учасниці – юні дівчата. Пісня повинна бути близька їм, плюс, подобатися глядачам, – розповідає керівник проекту Ксенія Бабенко. – Відразу подумали про Jerry Heil. Коли запропонували співпрацю Яні (справжнє ім'я співачки, – прим.ред.), то почули у відповідь: "Звичайно, давайте спробуємо".

На створення треку у Jerry Heil пішло зовсім небагато часу. А пісня вийшла такою ж пронизливою, як і історії "пацанок".

"Я подивилася візитки учасниць і дуже перейнялася їх історіями, – розповіла артистка Новому каналу. – Перший вірш написала дуже швидко. Потім поїхала на відпочинок, перетравила інформацію, ще раз перечитала анкети і дописала другий куплет. Я захоплююся «пацанками» – вони зважилися змінити своє життя, і зробили для цього перший, але дуже важливий крок, – прийшли на проект. Мені дуже хотілося їм допомогти".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Співачка навіть приїжджала на зйомки проекту, познайомилася з учасницями проекту і навіть поділилася з дівчатками своїм життєвим досвідом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, шоу "Від пацанки до панянки" показало перших учасниць.

Як повідомляв Знай. ua, учасницю "Від пацанки до панянки" змусять пережити важкі спогади знову.

Також Знай. ua писав, у новому сезоні "Від пацанки до панянки" учасниці пройдуть випробування цвинтарем і не тільки.