Голлівудська акторка Міла Йовович повідомила у своєму Instagram, що її новонароджена донька важко захворіла. Дитину виходжували тиждень у клініці, лікарі доклали максимум зусиль, щоб врятувати дівчинку.

Про це пише портал Politeka. Третя донька Міли Йовович з'явилася на світ 20 січня. Її назвали чоловічим валлійським ім'ям Ошин, що означає "оленя". Акторка зізналася, що під час вагітності вона сильно переживала за здоров'я свого малюка, оскільки її попередня вагітність закінчилася викиднем — після цієї трагедії зірка Голлівуду довго не могла прийти в себе.

Мілла Йовович втретє стала мамою, фото: Іnstagram
Мілла Йовович втретє стала мамою, фото: Іnstagram

Попри те, що пологи пройшли успішно, переживання зірки "Обитель зла" виявилися недаремними. Медики діагностували у маленької Ошин важкий випадок жовтяниці.

"В Ошин важкий випадок жовтяниці, тому нам довелося лягти в клініку і виходжувати її весь тиждень. Лікарі рекомендували їй посилене харчування. Але вона так швидко засинає під час годування грудьми, що нам доводиться догодовувати її зцідженим молоком з пляшечки. У бідної крихітки так багато маленьких подряпин на п'ятах! Лікарі беруть у неї кров, щоб перевірити її на антитіла. Коли я бачу їх, моє серце просто розривається. Сподіваюся, аналіз крові, який вони зробили сьогодні, покаже, що їй стало краще", — відверто розповіла Мілла Йовович у своєму Instagram. Міла Йовович

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Міла Йовович
Міла Йовович

Разом з чоловіком, режисером Полом Андерсоном, 44-річна зірка "Обителі зла" і "П'ятого елемента" МІла Йовович вже виховує двох дочок — дванадцятирічну Еву і чотирирічну Дашиел. Зараз зірці 44 роки, а її чоловікові – 54 роки.

Раніше зірка Голлівуду була одружена з актором Шоном Ендрюсом, витримавши з ним всього 1 місяць. А потім за режисером Люком Бессоном, проживши вже 2 роки. З третім шлюбом Йовович не поспішала — перед офіційним заміжжям вони прожили разом 7 років і на той момент у них вже була дворічна донька Єва.

Мілла Йовович вагітна, фото: Женский журнал
Мілла Йовович вагітна, фото: Женский журнал

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше гордість України у Голлівуді втретє стала мамою, фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", найрозкішніша plus-size модель Ешлі Грем вперше показала свого малюка

Також "Знай.ua" писав, що Адель скинула, а Йовович набрала: мережу спантеличили неймовірні метаморфози зірки "5 елементу", фото