Всесвітньо відома американська акторка українського походження Мілла Йовович зараз перебуває на останньому місяці вагітності. Відомо, що зірка Голівуду чекає вже на третю дитину.

Мілла не приховує, що страждає від сильних набряків тіла, а тому зірка помітно набрала вагу. У соціальних мережах зірка зізналася шанувальникам, що набрала 22 кілограми. За її словами, акторка не обмежує себе в харчуванні і не дотримується дієт, але це ніяк не впливає на розвиток плода. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Мілла Йовович вагітна, фото: Женский журнал
Мілла Йовович вагітна, фото: Женский журнал

Йовович намагається якомога більше часу проводити на свіжому повітрі. Найчастіше акторка виходить з дому в компанії старшої доньки і чоловіка. Нещодавно папараці вдалося сфотографувати артистку під час однієї з прогулянок по Беверлі-Хіллз. Для сімейного виходу Мілла обрала комфортний наряд — вільну футболку в смужку, джинси і туфлі на плоскій підошві.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Мілі Йовович - 44: найкращі ролі зірки Голлівуду українського походження.

Як повідомляв Знай.uа Люку Бессону світить позбавлення волі і штраф: деталі судової справи проти режисера.

Знай.uа писав, Міла Йовович, Іванна Сахно і Віра Фарміга не забувають своє коріння: зірки Голлівуду розмовляють українською мовою.