У вівторок, 17 грудня, легендарна голівудська актриса і модель Міла Йовович святкує день народження. Їй сьогодні 44 роки.

Голлівудська красуня народилася в Києві. Лише за 20 років змогла побудувати успішну кінокар'єру, знявшись у більш, ніж 40 фільмах, і стала відомою на весь світ.

"Я ніколи не була природженою актрисою. Природного таланту, як у моєї мами, у мене ніколи не було. Маючи таку сильну, талановиту мати, я відчувала себе дуже незахищеною", - вважає Йовович.

Крім того, Міла сприймає зйомки в кіно лише як роботу.

"Це моя робота. Це мій спосіб життя. Люди люблять мене! І я поважаю їх почуття: даю автографи, якщо просять, ніколи не відмовляю. Зіркова хвороба — це неповага до твох шанувальників", - каже зірка.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Міла Йовович, Голос.ua

Зірка "П'ятого елемента" і серії фантастичного екшену "Обитель зла" Міла Йовович найбільш відома світу своїми шедеврами:

Повернення в блакитну лагуну (1991)

П’ятий елемент (1997)

Жанна Д’Арк (1999)

Обитель зла (2002)

Ідеальна втеча (2009)

Нагадаємо, Анджеліна Джолі прикрасила обкладинку Harper’s Bazaar США.

Також портал Знай.uа писав, що Шерон Стоун визнана "міжнародною іконою".