Українська співачка Камалія стала жертвою пограбування під час шопінгу в столичному торговому центрі Ocean Plaza. З кишені зірки витягли iPhone 11 Pro Max, який зараз коштує понад 45 тисяч гривень.

За словами самої артистки, пізніше камери відеоспостереження показали, що її смартфон витягла спритна циганка.

Камалія сумнівається, що коли-небудь знову побачить свій дорогий смартфон. При цьому дівчина повідомила в Instagram, що смартфон вже заблокований, і знаходиться у всесвітньому списку втрачених телефонів.

Камалію пограбували в Ocean Plaza, фото Instagram

Співачка зізналася, що їй дуже сумно за фотографії і інформацію, яку вона не встигла зберегти в хмарі. Камалія закликала українців бути обережними, щоб з ними не трапилося такої ситуації.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

У свою чергу представники Ocean Plaza висловили свої співчуття і зазначили, що "подібні ситуації відбуваються в місцях скупчення людей, необхідно проявляти підвищену пильність".

скріншот з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у центрі Києва невідомі пограбували співачку Maruv. У дівчини вкрали сумку з документами, грошима та особистими цінностями.

Як повідомляв портал Знай.uа, поліція змогла затримати злочинця, який обчистив автомобіль Maruv.

Також портал Знай.uа писав, що актора з серіалу "Інтерни", учасника "Холостяка" Іллю Глиннікова пограбували в Москві.