Відома українська супермодель Алла Костромічова, яка була тренером у проекті "Топ-модель по-українськи", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала результати нової нью-йоркській фотосесії. Як видно, на прогулянку Алла вийшла у спокусливому і неймовірно стильному вбранні.

На ній смарагдовий шовковий топ і спідниця, розшита в стилі етнічних мотивів різними зеленими відтінками. Це вбрання, як розповіла модель від відомого українського модного бренду. На ногах зірки чорні ботфорти, а в руках вона тримає кокетливу сумочку в тон наряду. Волосся красуні розпущене і розвіюються на вітрі, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Костромічова розповіла про свій образ: "Глибокий зелений – один з моїх улюблених відтінків, в ньому є відчуття сили природи, сталості, води та каменю". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.