Російський співак Андрій Григор'єв-Апполонов, який в народі більш відомий, як Рудий з гурту "Іванушки International", став на деякий час знову популярним. Знаменитість активно веде сторінку в Instagram, багато подорожує по світу і навіть зрідка дає концерти фанатам, які пам'ятають його хіти ще з 90-х. Так, для недавніх зимових канікул 49-річний артист вибрав улюблений зірками острів Балі, вирішивши труснути старовиною і засвітивши пивний животик, підставити його сонячним променям.

"#балі #bali #надоподкачаться", - поділився думками Григор'єв-Апполонов. Фолловери не пройшли повз: "Не втягувати))))", "На фіга живіт витягнув?", "Бразе! 🤣 Куди більше? І так КАЧОООК))) 🤣✊✌️🔝🙌", "Видихай Андрій!!! 💪", "Андрію ,ти як завжди на висоті👍👍👍👍👍 красень😉", "Навчи мене теж правильно живіт на фотках втягувати! 🧜‍♂️😎", "Треба, треба Андрій😉", "Рудий чо за животик", "Угу, до літа готуватися", "Пузооооо🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, раніше Горбунов пустився берега й осідлав Нікітюк, Осадчій краще цього не бачити

Як повідомляв портал "Знай.uа", Слава Камінська вперше розповіла, чому розлучилася з чоловіком: "Коли ми займалися інтимом..."

Також Знай.uа" писав, що Аліна Гросу прикинулася черницею і з чоловіком підкорила червону доріжку: фото незвичайного образу