Соліст відомої російської групи "Іванушки International" Андрій Григор'єв-Апполонов поділився фотографією з Таїланду, де рекламує незвичайний продукт. І фото викликало чимало тривог і питань у фанатів. Відповідний знімок він опублікував в Instagram.

На фото музикант в легкій майці сидить за столом і з тонометром, яким вимірює собі артеріальний тиск.

"Стежити за своїм здоров'ям необхідно навіть під час відпочинку! Гастролі, подорожі – все вимагає сил!", - пише співак під фото.

Відомо, що Андрій і сам не завжди ретельно стежить за власним станом здоров'я. Так, він зізнавався у шкідливих звичках і те, що ніяк не може кинути палити і час від часу п'є занадто багато алкоголю.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Незвичайна реклама змусила фанів задуматися про старість. Вони залишили чимало шокованих коментарів під фото.

"Старість не радість", "Андрійко, молодець,що думаєш про здоров'я -буду ставити тебе в приклад", " Побачивши цю фотку подумала, що сталося, то...", "Чето як тітонька виглядає", "Пийте більше води, організму завжди її не вистачає", " Е-моє це що? я вже старію!?? раз Иванушки собі тонометр купую", "Боже, Боже коханий іванушка міряє тиск ! Ось вона, старість, підкралася не помітно", "Бабуля", "дивлюся на тупі коменти, старість не в радість, ой тиск міряє, за здоров'ям потрібно стежити змолоду, щоб в старості не мучитися", " Відмінно виглядаєш Тіток Валь!", "Прям як ти і казав з Іванушек перетворилися в Іван Иванычей", " Я спочатку подумав: Семенович!", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, рудий з "Іванушек" втратив дружину.

Як повідомляв Знай. ua, український бізнесмен позбавив соліста гурту "иванушки" світла і тепла.

Також Знай. ua писав, що рудий з групи "Іванушки" втратив близьку людину.