Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап, виставив веселе відео з коханою, скориставшись популярним додатком TikTok на відпочинку в Мексиці. Так, парочка імпровізувала під хіт групи MOZGI "Девченка", який Потап присвятив Насті, помінявшись "ролями" і одягом. У пісні є рядки "Это моя девчонка, мать моего ребенка (будущего)", під які Олексій забавно вийшов у кадр, імітуючи "вагітний" живіт. Варто відзначити, що парочка давно планує спільних дітей, про що не раз заявляла в різних інтерв'ю.

"Напередодні кліпу на пісню «Девченка» ,ось вам наш vacation version з @kamenskux", - підписав ролик Потап. Фолловери залишилися в захваті: "Нагадуєш Наталію Орейро в одязі Потапа💓", "💃💟💃💟💃 Ахаха..Потап як завжди ..Запалює...🍓", "Настуся тут як підліток😂💟", "😂😂😂😂😂 ВОГОНЬ ПРОСТО", "Классссс 🔥♥️😂", "Ну це 💣", "Потап-красуня😂", "Супер😂", "Обожнюю Вас!!! Ви - суперова парочка))👍😉😘😘😘", "Настя вагітна, раптом це натяк?", "🔥🔥🔥🔥круть".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.