Популярна співачка і бізнесвумен Віра Брежнєва, яка починала свою кар'єру з участі в групі "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала неймовірно спокусливі фото, а в підписі до них заявила, що вже готова до Дня святого Валентина.

На нових фото, які зірка, очевидно зробила сама, вона позує, як кажуть, "при повному параді". Видно, що на ній розкішна яскраво-блакитна сукня з відкритим декольте, яка підкреслює пишний бюст. Волосся Віри розпущене у красивій укладці, на її обличчі яскравий вечірній макіяж, а на шиї блискуче намисто. У підписі до фото Віра написала: "До 14 лютого готова. @mercuryjewellery. А ви?". Шанувальники почали обговорювати і її цибуля, засипає компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.