Американська танцівниця і стриптизерка Дженеа Скай отримала серйозні травми після падіння з жердини з висоти в понад 6 метрів.

Відео інциденту, на якому видно й саме падіння, й те, що танцівниця продовжила номер після падіння, поширилося в соціальних мережах. Однак треба зазначити, що користувачі мережі не лише співчували дівчині, але й стали збирати кошти на покриття її медичних видатків.

Як розказує жінка, від удару вона зламала щелепу і вибила декілька зубів. Через перелом щелепи Скай навіть довелося перенести операцію. На відео можна побачити, що саме на голову падає перший удар.

Однак дівчина намагається сприйняти досвід позитивно. "Все могло бути набагато гірше", - каже Скай звертаючи увагу на те, що кінцівки вона не вразила.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Також стриптизерку розчулила реакція соціальних мереж. Користувачі висловлювали підтримку дівчині і навіть запустили збір коштів на одній з краудфандинговых платформ щоб допомогти їй з оплатою її медичних рахунків. Тому Скай віддячила за підтримку окремим відео.

Нагадаємо, раніше донецька стриптизерка врятувала воїнів ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Стриптизерка показала два вагомі аргументи, але співробітник банку і бровою не повів: відео.

Також "Знай.ua" писав, що Лопес зіграла аферистку в фільмі "Стриптизерки": реальна історія її героїні вражає, фото 18+.