Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила поділитися з фанатами гарним настроєм, додавши кумедний відео-уривок з кінофільму "Кріпись!"(Get Hard), який її фанати озвучили на свій лад. Так, фолловери артистки відзначили, що вона вже настільки популярна, як вай-фай, і що її слухають всі віки, а також згадали про минуле Олени, адже ще зовсім недавно вона була вихователькою в дитячому садку.

"Тим часом вулиці шепочуть, що не кожен знає про мене все 😂 Дякую хлопцям за смішну озвучку", - поділилася радістю Alyona Alyona. Фолловери не пройшли повз: "Мій батя слухав Альону Альону. Я слухаю і діти мої будуть слухати.", "Круто) озвучка бомба 💣", "😂😂😂👍👍👍це бомба 🔥🔥🔥", "Гармата🔥", "Ясне діло не все. Але що головне, що Ви, молодчина, реальна молодчина😉👍", "Оце так поворот!!!1!!1", "Ахах))) дуже сильно)) 💣😁".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.